Network Menu

Julhälsning från Agneta Nilsson

Agneta Nilsson 2010 v.01Kära Sweor i vårt globala nätverk!

Den 11 december hade vi i SWEA Los Angeles vår fina julbasar på Shrine Auditorium. Vi hade omkring 3 000 besökare (som vi nog haft de senaste tio åren) och det var lika stor succé som vanligt.

Vi har också, för första gången på mycket lång tid, haft en härlig äkta svensk SWEA-jullunch i mitt hem, för 40 glada Sweor. Vi åt ett underbart julbord, tillagat av vår otroligt duktiga trio från SWEA Orange County.

Jag tänker tillbaka på alla fina SWEA-träffar jag varit med om under året. Som världsmötet i Kuala Lumpur, efterresan till Borneo, SWEAs sommarresa till Östergötland, SWEAs Sverigemiddag med sidoarrangemang i Göteborg och sist men inte minst utdelningen av Årets Svenska Kvinna och Sigrid Paskell-stipendiet på Confidencen.

Tänk så mycket vi Sweor kan få vara med om, om vi vill och har tid! Tack för att ni finns och hjälper till att göra SWEA till det unika nätverk det är!

Med dessa härliga minnen i årets minnesbank önskar jag er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt år var än ni befinner er i den stora SWEA-världen!

Kramar från Agneta Nilsson
SWEAs grundare
23 december 2011