Network Menu

SWEA skapar mötesplats i Perth

När seglingsmästerskapen nu arrangeras i Fremantle, Australien, har SWEA Perth skapat en mötesplats för seglare, sponsorer och besökare.

Sweor i Australien tar emot seglare

SWEA Perth arbete med seglingsmäskterskapen; Foto: PrivatVärldens blickar riktas just nu mot hamnstaden Fremantle i Western Australia. Den 3-18 december går nämligen Perth2011 Sailing World Championship av stapeln. Självklart är SWEA Perth ombord!

Detta världsmästerskap är dessutom en förtävling till OS i London 2012 och arrangörerna räknar med 400 000 åskådare under de sexton tävlingsdagarna. Över 1000 seglare av världsklass från åttio nationer kommer finnas på plats. 35 av dessa är från Sverige och om man lägger till den medföljande staben är det 100 svenskar som vi har glädjen att ta emot!

Detta ska självklart uppmärksammas. Som ett startskott på tävlingen välkomnade SWEA Perth de svenska seglarna, Sweor och sponsorer med ett hejdundrande cocktailparty i hjärtat av Fremantle.

SWEA Perth arbete med seglingsmäskterskapen; Foto: PrivatTillsammans med svenska ambassaden, konsulatet och alla våra sponsorer har vi skapat vårt tält ”The Swedish Meeting Place by SWEA” i The World Village som arrangörerena byggt upp som en del av tävlingsområdet i Fremantle.

The Swedish Meeting Place by SWEA blir ett ställe att mötas, prata segling och vindar, lyssna till svensk musik, möta spännande svenskar till och med fixa julpysslet tillsammans med barnen. Sist men inte minst är detta en möjlighet att visa upp hur fantastiskt Sverige är som land, hur aktiva svenska företag är i Western Australia och inte minst ge ett smakprov på SWEAs globala verksamhet. Det blir helt enkelt the place to be!

SWEA Perth arbete med seglingsmäskterskapen; Foto: PrivatSkepp O’Hoj och God Jul från oss Sweor i Perth!

Läs mer om tävlingarna på den officiella hemsidan >>>
[via Wayback Machine]

Text och foto: Catarina Hansson, SWEA Perth